Skip to main content Skip to footer

Barnas Kunstleirplass og skulptursti, Den uendelige historien

Går du i 2- 7 klasse så er dette til deg!

Aurskog- Høland kommune og Romerike avfallsforedling inviterer barn og unge fra hele kommunen til å delta på et utendørs kunstprosjekt av gjenbruksmaterialer.

Stasjonsparken nede ved Bjørkelangen Stasjon skal fylles opp med historier og kunstverk, som alle kan se, men for at det skal bli bra så trenger vi hjelp fra alle dere barna som bor her! Dette er den første av flere ulike workshoper for forskjellige alderstrinn som vil bli holdt fra nå og frem til høsten 2024. 

Bli med og lag eventyret om Stasjonsparken «Den levende historien» med kunstnerne Kristine og Anne- Liis!

Workshopen er gratis, inkluderer lunsj og vil foregå i Stasjonsparken/Frivilligsentralen og på Kulturskolen/Bjørkelangen skole.

Antall plasser:  2 grupper, 10 elever per gruppe

Tid: 

2.-4. Klasse: 

Søndag 12.11 kl 11- 16

Fredag 24.11 kl 16- 19.30

5.- 7. Klasse:

Søndag 19.11 kl. 11- 16 

Torsdag 30.11 kl. 16- 19.30


Søndag skal vi bli bedre kjent med Stasjonsparken og det fantastiske området der elven gjør en sving og stiene går på kryss og tvers i 100-meterskogen. Lunsj på frivilligsentralen. Den andre gangen jobber en kveld oppe på Kulturskolen. Da skal vi bli bedre kjent med gjenbruksmaterialer fra ROAF og teste alt fra tegning, til lyd og lys og mye annet spennende. Vi skal lage “Den uendelige historie” Eventyret om Stasjonsparken på Bjørkelangen og hvordan historien skal bli, bestemmer du! 


Les mer om prosjektet på kommunens sider her:

Barnas Kunstleirplass og skulptursti- «Den uendelige historie»

https://www.aurskog-holand.kommune.no/nyheter2/barnas-kunstleirplass-og-skulptursti/


Hvem er Kristine og Anne-Liis= Kogan&Dragland
Kristine Dragland og Anne-Liis Kogan er to kunstnere som ofte jobber sammen. De har lang erfaring med å lage kunstprosjekter sammen med barn og ungdom hvor lokalmiljø og historie står i sentrum. 


Velg ønsket tilbud og trykk påmelding:


Påmelding