Skip to main content Skip to footer

UVT Tree

FeriePulse


FeriePulse er dessverre allerede full.
Velkommen til FeriePULSE! 

Ingen planer for høstferien? Liker du kule rytmer og dans? Har du lyst til å spille musikk og danse, og være med å sette sammen en show-forestilling? Har du lyst på nye venner? Bli med på FeriePULSE! 

Skolekorpsene og kulturskolen i Aurskog-Høland inviterer med dette deltakere til årets høstferieopplevelse, nemlig FeriePULSE 2023. Fra lørdag 30.september til og med mandag 2. oktober skaper deltakerne og et dedikert kulturelt lederteam et energisk korpsshow med musikk, dans og varierte aktiviteter. Dette blir gøy!  

Seminaret avsluttes med en fantastisk forestilling mandag 2. oktober, der deltakerne får stå på scenen og vise frem og dele sine opplevelser med publikum. 

FeriePULSE passer for barn og unge fra 2. til 10. klasse. Seminaret er gratis, og det blir servert frokost, lunsj og frukt hver dag. Velkommen! 


Når: 30.september til 2. oktober Tidspunkt 9.30 (oppmøte mulig fra 9) til 15.30 (henting mulig til 16)

Hvor: Kulturskolen i Aurskog-Høland, Haldenveien 123, 1940 Bjørkelangen 

 

Mer om FeriePULSE: 

FeriePULSE er et lavterskel gratis ferietilbud for alle barn og unge i grunnskolealder. Tilbudet er utviklet av Norges Musikkorps Forbund, og gjennomføres i samarbeid med skolekorpsene og kulturskolen i Aurskog-Høland. 

Gjennom prosjektet får alle barna som deltar en uforglemmelig opplevelse og et prosjekt som har stor verdi i seg selv. Dagene er fylt med musikk, dans og felles mestring, og det er høy trivselsfaktor. Sammen med et dedikert lederteam setter man sammen en showband-forestilling. Deltakerne presenteres for og lærer musikk fra ulike deler av verden og nivå tilpasses hver enkelt deltaker. De som allerede spiller i et korpsinstrument tar med seg sitt instrument, og de som ikke spiller fra før får låne det de trenger fra oss. I tillegg til instruktørene har vi et trivselsteam som holder et ekstra øye med det sosiale samspillet mellom deltakerne og ser til at alle har det bra.  

Prosjektet har også stor verdi utover selve seminaret, da mange barn og deres familier får et sterkt møte med en organisert frivillig aktivitet, i dette tilfelle korps. Gjennom prosjektet ønsker vi å åpne en dør inn i varig aktivitet, og de barna som ønsker å begynne i korps eller kulturskole etter deltakelse i FeriePULSE, kan få hjelp med dette. Fritidserklæringen som ble signert av den forrige regjeringen i 2016 slår fast at alle barn og unge, uansett bakgrunn, har rett på en fritidsaktivitet. Vi ønsker å bidra til at alle barn som har lyst, skal få mulighet til å gå i kulturskolen eller skolekorpset, uansett bakgrunn.