Hip Hop


Hip hop 6-9 år:
Her blir elevene introdusert til hiphop-kulturen. Vi jobber med utrykk og stil som formidler hip hop-kulturen.
Vi jobber også med teknikk og formidling. Elevene får prøve seg på kreative øvelser som en introduksjon til hiphop-stilen freestyle. På dette nivået fokuserer vi enda mer på kraft i bevegelsene og tyngde i kroppen.

Hip Hop 9-12 år: 
Her blir elevene introdusert til hiphop-kulturen gjennom historie og musikk. Vi jobber med grunnleggende teknikk og har fokus på tyngde, koordinasjon og flow.
 
Hip Hop Ungdom fra 13 år:

På dette nivået er fokuset på å kunne formidle hip hop dansen gjennom uttrykk og koreografi. Vi jobber med grunnleggende teknikk og har fokus på tyngde, kraft, koordinasjon og flow. Elevene får jobbe kreativt og utforske egen stil og eget uttrykk gjennom freestyle.

Hip Hop for fritidsklubben 4.-7. klasse: (Gratistilbud/Drop In)
Hip Hop for Fritidsklubben er et gratistilbud på tirsdager kl. 18.45-19.40 i Black Box. 
Dette vil være et drop-in-tilbud, hvor man kan komme når man har lyst. 
Her blir elevene introdusert til hiphop-kulturen gjennom dans, men også gjennom historie og musikk. Danseglede vil være i fokus, men vi jobber også med grunnleggende teknikk.
Timen vil bestå av en fast oppvarming, styrke, ulike sammensetninger av trinn og bevegelser over gulvet, og i koreografi. Det vil også bli muligheter til å jobbe kreativt og lage danser selv. 

Ingeborg og Katrine underviser hip hop.
 
 
 
 
 
 

Velg ønsket tilbud og trykk Påmelding:
Tilbake

Video dansens dag