Ingeborg Trelstad

Hip hop
Pilates for voksne
Showdans

Ingeborg Trelstad Thomassen, født i Trondheim 1980, underviser i dans på kulturskolen.

Hun er utdannet danser, ballettpedagog, pilates og yogalærer, hip hop pedagog og koreograf fra Norge og New York. Ingeborg jobber også freelance som danser, skuespiller og sanger i tillegg til kulturskolen.

Ingeborg fokuserer på ekte danseglede; det å se hver enkelt elev, og ivareta elevens skaperglede og mestringsfølelse igjennom solid teknikk, god pedagogikk og samspill mellom mennesker. Etter å ha undervist i over 20 år, så er Ingeborg fremdeles åpen for å lære og utvikle seg.
 "Dans for meg er selve nøkkelen til min livskraft. Jeg vil lære bort denne egenskapen med god og trygg danseundervisning. Dans er rått, vakkert,sårbart og ekte.
 Jeg elsker å danse og uttrykke meg, og lære dette videre". Ingeborg Trelstad Thomassen